Mexikó – Cancun – Tequila – Maja kultura..kell ennél több?

Mexikó nyitva van és PCR teszt nélkül utazható. A gyönyörű, napfényes, homokos paradicsom csak Rátok vár! Ez a hely tele van remek sport és kulturális programokkal, érdemes rá áldozni néhány napot az utazás során. 

Hotelajánlatok:

The Reef Coco Beach 4,5*

Onnantól kezdve hogy belépsz ennek a szuper hotelnek a területére, elfelejted minden gondod! Mediterrán hangulat, medencék, bárok és a végtelen tenger. Ez vár Rátok a Reef Coco Beach Hotelben! A szálloda közvetlen a tengerparton található, így az ott töltött idő alatt csak pár métert kell megtenned a strandig. Sokféle szobatípus közül válogathattok, melyek mind tágasak és jól felszereltek.

Ocean Coral & Turquesa 5*

Ötcsillagos hotel a földi paradicsomban! Az Ocean Coral Hotel egy igazi gyöngyszem, páratlan kiszolgálással, jól felszerelt szobákkal és kedves személyzettel. A strand szintén csak pár méterre található, így bármely szobából könnyen megközelíthető. Emellett 4 kültéri medencével, 1 gyermek medencével, 10 étteremmel és 6 bárral rendelkezik. 

Ocean Maya Royale 5*

Ez a szuper hotel a Maya Riviérán található, a strandtól mindössze pár méterre. Ez egy Adults only (felnőtt hotel), mely szeretettel várja ide utazó vendégeit! Tágas és jól felszerelt szobái garantáltan elvarázsolják a hotel szállóit. A hotelben számos fakultatív programlehetőség várja vendégeit, mint például hajóút, búvárkodás vagy egyéb sportprogramok. 

Érdekelnek további ajánlatok is?

Írj nekünk a hello@travelgoo.hu e-mail címen!