Végre örülhetünk, beköszöntött a tavasz! Elérkezett a nagy kirándulások, kinti kávézások, sütizések időszaka!

Szerencsére ezen a hétvégén is 18-20 fokos, kellemes időjárás várható, így nyugodtan tervezhetünk kültéri programokat. Magyarország megannyi kiaknázatlan lehetőséget rejt magában, a legtöbb csodahely valószínűleg eszedbe sem jut mikor tervezed a hétvégi programot. Persze nem szeretnék lebeszélni arról sem, ha inkább Prágába vagy Londonba ruccannál ki egy hétvégére de kis hazánkon belül is remek helyek várnak!

1.Hámori-tó
A Hámori-tó egy mesterségesen megnagyobbított tó Felső-Hámor és Lillafüred határában, Miskolc közelében.
A déli parton turistaösvény vezet, melyen kis pihenők is vannak. A tónak nagyjából a felén lehet csónakázni, a vízibicikli-kölcsönző eleinte a kisvasút Görbe híd nevű ívhídjánál volt, ám ezt feljebb helyezték a Palotaszállóhoz.

2.Fertő tó
A Fertő tó Magyarország északnyugati határa mentén, Sopron közelében található. Rendkívül gazdag élővilággal rendelkezik, így a kirándulók paradicsoma. Szuper fotókat lehet készíteni!

3.Molnár János barlang
A Molnár János-barlang fokozottan védett barlang, amely a Budai-hegységben, a Szemlő-hegy alatt, Budapest II. kerületében van. Magyarország legnagyobb vízalatti barlangja.
A Buda szívében található, különleges szépségű vízzel telt barlangrendszerben való merülésre búvárbázis biztosítja az egyedüli lehetőséget. Egészen egyedülálló élmény a merülés a barlangban, melynek vize télen-nyáron kellemes hőmérsékletű (10 méter felett 28, az alatt 20 fokos) és kristálytiszta vizű.

4.Hazai Provence
A hazai Provence Panzió öt egyedi stílusú apartmannal vár Kapolcson, ahol garantált a kikapcsolódás. A vendégeket kültéri wellness várja, pezsgőfürdő és szauna. Isteni reggeli, különleges hangulat és romantikus napok várnak rád itt!

5.Bokod
Hazánk egyik rejtett kincse, a Vértes lábainál fekvő, Oroszlányhoz közeli Bokodi-tó, melynek partján az utóbbi évtizedekben kiépített úgynevezett úszó falu csodájára jár a fél világ. A Vértesi Erőmű mesterséges hűtőtavának partját szinte teljesen elfoglalják a különleges, cölöpökre épült horgász házikók, melyekhez hosszú fapallókból álló stég vezet.