Barcelona, a középkori gyökerekkel rendelkező, modern, kozmopolita katalán főváros az a hely, ahol különböző korok építészeti, művészeti alkotásai, tengerpart, bulik, finom, különleges ételek és italok, vásárlás, pörgős mediterrán belvárosi hangulat, nyugis parkok, múzeumok, természetjárás, vidámpark és még megannyi szórakozási lehetőség vár.

Barcelona Spanyolország második legnagyobb városa, Katalónia fővárosa, a területét és népességét tekintve első helyen álló Madrid spanyol főváros „örök riválisa”., A világ egyik leghíresebb, és legizgalmasabb metropolisza.

Barcelonában kihagyhatatlan az egyik legfőbb látványosság a Camp Nou, az FC Barcelona stadionja. A lélegzetelállító létesítmény, mintegy 100 ezer fő befogadására képes. Ha szerencsénk van és időnk, illetve pénztárcánk engedi érdemes kilátogatni egy mérkőzésre, hiszen életreszóló élményt nyújt, nem csak a foci szerelmeseinek.

A másik kihagyhatatlan nevezetesség a Sagrada Família, melynek építése 1882-ben kezdődött és a tervek összetettsége miatt rendkívül lassan halad, jelenleg is munkálatok folynak rajta, elkészülte után a világ legnagyobb bazilikája lesz. Az épület az organikus építészet mintapéldánya, de sorolják a szecesszióhoz is, sőt kubista jegyeket is találtak rajta.

Barcelonában megtalálható a modernitás, ugyanakkor a hagyományok tisztelete is. Hegyek, lélegzetelállító kilátási pontok, elsőrangú kirándulási lehetőségek Barcelonában és környékén. Remek hangulat, és gasztronómia, vidám, mosolygós, élettel teli emberek várnak!

2018.12.27.-12.30. (4 nap/3 éjszaka)

Hotel ILUNION Barcelona 4*

164.060 Ft/fő

Hotel SERHS Rivoli Rambla 4*

189.660 Ft/fő

NH Barcelona Diagonal Center 3*

147.400 Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza:

  • repülőjegyet, budapesti indulással, repülőtéri illetékekkel
  • 1 db 20 kg-s feladott poggyászt
  • 1 db kézipoggyászt
  • reggelis ellátást
  • 3 éjszaka elhelyezést standard szobában
Az ár nem tartalmazza:
  • Colonnade Multirisk Optimal teljeskörű utasbiztosítást önrészmentes útlemondási biztosítással, amely 850 ft/fő/nap
  • transzfer
  • élménytervezés

Érdekel az ajánlat? Írj egy mailt, vagy hívj: +36 30 3437301