A Seychelles Tourism Board jóvoltából lehetőségünk volt egy 10 napos úton megismerni a sziget látnivalóit, a legjobb szállodákat és programokat. Az ország egyszerűen fantasztikus. Már a repülőről leszállva rögtön megragad a hangulata. Mindenki mindig kedves, mindig mosolyog, és folyton azt figyeli, hogyan tehet a vendégek kedvére.

Szervezőnk segítségével bejártuk a legjobb hoteleket, amelyek még élménydúsabbá teszik az itt tartózkodást.

2. rész…ha még nem olvastad el az elsőt, itt találod: https://blog.travelgoo.hu/seychelles-mosoly-es-beke-szigete-1-resz/

 

The H Resort Beau Vallon Beach 5*

https://www.hresortseychelles.com/

A szálloda a sziget Beau Vallon elnevezésű kedvelt üdülőhelyén helyezkedik el. Busszal, taxival könnyen megközelíthető a főváros. Hét étterem található itt, a japán konyhától a nemzetköziig. 

A szálloda mindössze két éve épült, ami mindent megmagyaráz: modern stílus hangulatos kivitelben. Minden gyönyörű új és minőségi. A Spa egységet 2016-ban a világ legjobbjának választották!

Ellátás: akár teljes panzió is kérhető.

Junior suite: 2 szintes épületek, a tengerparttól és közös medencétől 1-2 perc sétára találhatóak. Az alsó szinten lévőknek saját kertje, a felső szintűeknek pedig erkélyei vannak. Tágasak, maximum 2 felnőtt és 2 gyerek elhelyezésére alkalmasak. Nagyobb családoknak 2 egymás melletti szobát tudnak biztosítsani.

Privát villák, medencével, tengerparti kapcsolattal:  Szintén maximum 4 fő elhelyezése biztosított. Vannak kapcsolódó villák nagyobb családoknak.

Grand beach villa: 2 db áll rendelkezésre, egy nappali résszel tágasabb, mint a beach villa. 

Minden villához butler szervíz (saját személyzet) jár.

 

 

Gyermekeknek kids club áll rendelkezésre, zárt játszótérrel  3-12 éves korig; vagy használhatják a külön gyermekmedencét is. Felár ellenében babysitting szolgáltatás is igénybe vehető. Különböző animációs programok várják a hét minden napján a felnőtteket és gyermekeket egyaránt.

Családoknak ajánlom elsősorban.

 

Hilton Seychelles Northolme Resort & Spa 5*

http://www3.hilton.com/en/hotels/seychelles/hilton-seychelles-northolme-resort-and-spa-SEZHIHI/index.html?

A szálloda egy hegyoldalba épült, így minden villájából közvetlen kilátás van az óceánra. Mi a Hillside villát kaptuk, melynek hangulata teljesen lenyűgözött. Majdnem 100 nm alapterületű faborítású, tágas, hangulatos villa nagy, fedett terasszal, jakuzzival és igényes berendezéssel.

Bor- és gyümölcsbekészítés fogadott minket.

Egyszerűen fantasztikus a hangulata, és minden porcikájában tökéletes. Reggelizhetünk az óceánra nézve, válogathatunk a sok isteni, helyileg készített finomság közül. Majd irány a medence, amely feszített viztükrével olyan, mintha az óceánba érne véget. Délután kis edzés a gym-ben, majd egy korai vacsora, ezután a jakuzziban egy pohár pezsgővel végignézni a napfelkeltét. Van ennél jobb kikapcsolódás? 🙂

 

A hotel 13 éves kortól fogad csak vendégeket, ideális, ha csendre és nyugalomra vágyunk.

Pároknak, romantikára vágyóknak ajánlom.

 

Szeretnél egy szuper ajánlatot a Seychelle szigetekre?

Tanai-Gáti Beatrix  beatrix.gati@travelgoo.hu