New York mindig elkápráztat, karácsonykor pedig egyenesen levesz a lábadról! Ugye Te is láttad már rengeteg amerikai filmben mennyire gyönyörű ez a hatalmas város az ünnepi időszakban? Ha gondoltál már álmodozva a Nagy Almára, hogy vajon milyen lehet ott töltelni az év legszebb időszakát, akkor ez az ajánlat neked szól!

Emberek millióinak tartozik a bakancslistájához eljutni az USA-ba, amit meg is értünk, azonban most ennél még többet ajánlunk! Légy részese az amerikai kultúrának és csodáld meg milyen ott valójában a karácsony! Rengeteg hollywood-i film készült már, amiben mesés karácsonyt töltenek a családok New Yorkban, miért ne csöppenhetnél bele Te is az álmaidba? Lépj be a new york-i utcák forgatagába, ahol minden sarkon vár egy Télapó, vásárolj a legnagyobb áruházakban, ahol rengeteg különleges dologra bukkanhatsz, csodáld meg a Rockefeller Centernél a fényárban úszó fenyőt, mely az amerikaiaknak a karácsony esszenciáját jelenti. Minden megvan ott, ami az amerikaiak számára az ünnephez tartozik. A filmekben is sokszor feltűnő korcsolyapálya a fa körül a helyiek kedvelt helyszíne. Az első fenyőt a nagy gazdasági világválság idején, 1931-ben állították fel a centrum dolgozói, és mindössze hat méter magas volt.  Azóta pedig bőven 20 méter fölötti minden évben a mára már szimbólummá vált karácsonyfa.

Emellett természetesen nem érdemes kihagyni a többi szuper látványosságot sem, hiszen vár rád a Central Park, az Empire State Building, a Szabadság szobor, az oly híres Broadway, a Times Square, a World Trade Center, az ikonius Wall Street és még sorolhatnánk…

Hidd el a filme illő érzés garantált!

2018.12.20.-12.31. (12 nap/10 éjszaka)

Embassy Suites Secaucus by Hilton 4*

520.400 Ft/fő

Paramount Times Square 4*

593.700 Ft/fő

Park Lane Hotel 5*

762.500 Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza:

-repülőjegyeket budapesti indulással, közvetlen, repülőtéri illetékkel
-fejenként 1 db 23 kg-s feladott poggyászt
-fejenként 1 db kézipoggyászt
-10 éjszaka elhelyezést standard szobában

A részvételi díj nem tartalmazza:

utasbiztosítást
-Esta beutazási engedélyt, mely 14 USD/fő
-helyi üdülési adót

Érdekel az ajánlat? Írj egy mailt, vagy hívj: +36 30 3437301