A karácsonyt leginkább rokonaink, barátaink körében töltjük otthonunkban, azoban a szeretet ünnepe után jól esik néha egy kicsit elvonulni a világ elől és egy másik országban megünnepelni az új kezdeteteket. Ha Te is úgy gondolod, hogy elmenkülnél a hűvös télből és egy kellemesebb éghajlatú helyen vágnál bele 2020-ba, ajánlatunk Neked szól!

Tedd félre a lencsefőzeléket és a virslit, inkább pakolj be a bőröndbe és kapd fel a nyári ruhákat!

Egyiptom – Hurghada – a családi nyaralások paradicsoma

Mövenpick Resort Soma Bay *****
A Mövenpick Resort Soma Bay fényűző szállása Soma Bay tengerparti üdülőhelyén várja vendégeit wellnessközponttal és 3 medencével. Az 5 csillagos szállodában a kellemes pihenést a saját strand, valamint a vízisport lehetőségek, köztük a búvárkodás és a szörfözés garantálja.
A hotel egyedileg díszített lakrészei modern díszítéssel és azúr stílusú berendezéssel rendelkeznek. A szálloda à la carte éttermében különféle fogásokat szolgálnak fel, valamint 24 órás szobaszervizt is biztosítanak. A medencebárban vagy a strandbárban a vendégek egy friss koktél vagy harapnivaló mellett lazíthatnak.

Budapesti indulással: 2019.12.27. – 7 éjszaka
1088 EUR/fő
Bécsi indulással: 2019.12.28. – 7 éjszaka
997 EUR/fő
All inclusive ellátással

Egyesült Arab Emírségek – Dubai – a gigászi város

Royal Central Hotel – The Palm *****
A Royal Central Hotel Dubai egyik legszebb részén található, a pálmán. A szálloda természetesen saját strandrésszel és több medencével is rendelkezik, így mindenki megtalálja a számára tökéletes kikapcsolódást. Az éttermekben mediterrán ételeket szolgálnak fel, így igazi gasztronómia élményekkel gazdagodhat, aki ezt a szállodát választja. Az utazásszervezői pultnál városnéző utakra és egyéb programokra jelentkezhetnek a vendégek, így még a fakultatív programok tervezésének terhét is leveszik az utazó válláról. Pihenés, strand és családbarát környezet a javából!

Budapesti indulással: 2019.12.27. – 7 éjszaka
2819 EUR/fő
Bécsi indulással: 2019.12.26. – 7 éjszaka
2823 EUR/fő
Félpanziós ellátással

Dominikai Köztársaság – Punta Cana – vakítóan fehár homokos strandok és pazar szállodák

Vista Sol Punta Cana ****
Az all inclusive üdülőközpont 3 szabadtéri medencével, 6 étteremmel és trópusi parkkal várja vendégeit Punta Cana Bávaro negyedében, a Cortecito-parton. Az El Mariachi étteremben mexikói, a Mama Mia étteremben pedig olasz ételeket szolgálnak fel. A Gourmet nemzetközi fogásokat, az Asian teppanyaki-stílusú ételeket kínál, a BBQ American Grill pedig egy gyorsétterem. A szálláshelyen egy svédasztalos étterem és 7 bár is működik.

Budapesti indulással: 2019.12.27. – 7 éjszaka
3367 EUR/fő
Bécsi indulással: 2019.12.26. – 7 éjszaka
3544 EUR/fő
All inclusive ellátással

A feltüntetett árak minden esetben tartalmazzák:

  • repülőjegyeket, repülőtéri illetékkel
  • fejenként 1 db feladott poggyászt
  • fejenként 1 db kézipoggyászt
  • 7 éjszaka elhelyezést kétágyas szobában, a választott hotelben
  • a megadott ellátást
  • helyi transzfereket

A feltüntetett árak nem tartalmazzák:

  • önrészmentes útlemondási biztosítást és teljeskörű BBP biztosítást