Minden gyermek -és felnőtt- vágya, hogy eljuthasson egyszer Disneylandbe és találkozzon kedvenc mesefiguráival. Disneyland nem csupán a lurkóknak nyújt élményt, minden korosztály megtalálhatja a neki való szórakozást.

Gyermekkorom nagy vágya volt, hogy egyszer beléphessek Disneyland kapuján. Mióta az eszemet tudom, azóta rajongok a Disney mesékért és bizony még így huszonéves fejjel is ámulva nézem őket.

Mikor Párizsban jártam egy napot volt szerencsém Disneylandben tölteni, ami, hogy őszinte legyek nem volt elég semmire. Így ha tervezed a mesevilág meglátogatását, javasolnám, hogy 2 napot minimum szánj rá!

Disneyland elképesztő: mindenhol mesefigurák rohangálnak, könnyed, fülbemászó dallamok szólnak, visítoznak a gyermekek, néha elhúz mellettünk egy-egy hullámvasút és csilli-villi boltok várnak minden sarkon. Bizton állíthatom nem csak a gyermekeknek maga a paradicsom, főleg a felnőtt részleg, ahol a filmstúdiókat nézhetjük meg. Ráadásul ott vár ránk a „felnőtt vidámpark”, ahol akad olyan játék, melyre csak jókora bátorsággal javasolt felülni!

Disneylandben minden Mickey egér formájú, de tényleg! A muffin is Mickey egér formájú volt, amit a szintén Mickey egér formájú pizza után küldtem! Persze a vásárlásra is hagytunk időt: karácsonyi díszek,(áprilisban…) pólók, fiugrák, füzetek és még sok egyebet szereztünk be.

Ha már kiszórakoztuk magunkat a mesevilágban érdemes Párizsra is szánni 2-3 napot, hiszen csodálatos európai város. A francia életérzést tapasztalni kell ahhoz, hogy megértsük milyen is az. Tipikus filmbe illő Szajna parti séták, bagettezős, kávézós teraszok, szigorúan utcára néző asztalokkal és székekkel.

2019.08.15.-08.19. (5 nap/4 éjszaka)

1 éjszaka elhelyezés a Disneyland Hotelben 5*
3 éjszaka elhelyezés a Le Mathurin – Hôtel & Spa Paris 4*-ban

Részvételi díj: 660.200 Ft/2 fő

Disneyland Hotel 5*
Disneyland Hotel 5*
Le Mahturin Hotel & Spa 4*

1 éjszaka elhelyezés a Vienna House Dream Castle at Disneyland 4*-ben
3 éjszaka elhelyezés a Hôtel des Métallos 3*-ban

Részvételi díj: 393.800 Ft/2 fő

Vienna House Dream Castle at Disneyland 4*
Vienna House Dream Castle at Disneyland 4*
Hôtel des Métallos 3*

A részvételi díj tartalmazza:

  • repülőjegyeket, reptéri illetékkel, budapesti indulással
  • fejenként 1 db kézipoggyászt
  • 4 éjszaka elhelyezést a megadott hotelekben
  • 2 db 2 napos belépőjegyet Disneylandbe

A részvételi díj nem tartalmazza:

  • transzfereket
  • feladott poggyászt
  • utasbiztosítást

A feltüntetett ajánlatokon kívül természetesen lehetőség van személyreszabott ajánlat kérésére is!

Mindemellett van még egy kis ajándékunk számotokra:

A feltételekért látogass el a https://www.travelgoo.hu/oldalak/64:ajandek-repulteri-parkolas-vagy-ajandek-utasbiztositas.html 
oldalra!

Érdekel az ajánlat? Írj egy mailt, vagy hívj: +36 30 3437301