Mallorca, Ciprus és Tenerife…mondhatni, hogy ez a három csodás sziget a legnépszerűbb úticélok közé tartozik a magyar turisták körében. Ez nem véletlen, hiszen a szigetek megannyi szuper programlehetőséggel kecsegtetnek. Biztosan Te is megtalálod a számodra tökéleteset! Ráadásul a TUI is segítségünkre van, ugyanis újabb budapesti és debreceni, közvetlen járatokat indít számos úticélra. Természetesen a megszokott TUI minőségben, szuper szállodákkal, kényelmes menetrendekkel és remek árakkal.

Mallorca

Mallorca sziklás partjai, lenyűgöző, homokos strandjai és különleges hegyi falvai az év minden részében elkápráztatják az odalátogatókat. A szigeten mindenki megtalálhatja számításait, ugyanis akadnak kifejezetten családosoknak és bulizni vágyóknak kialakított részek is.

A kisgyermekesek és a nyugalomra vágyók pihenhetnek a csendesebb részeken, míg a pörgésre vágyó fiatalok is gond nélkül szórakohatják át az éjszakát a sziget egyes területein.

Globales Condes de Alcudia ***
2020.06.21.-06.28. (8 nap/7 éjszaka)
Indulás Debrecenből
All inclusive ellátás
Részvételi díj: 234.200Ft/fő

Mallorca-hotel

Ciprus

Ciprus szigetén még ma is szétválaszthatatlan a mítosz és a valóság. Az élő mondavilág szerves része a mindennapoknak, amelyet mi is személyesen tapasztalhatunk, ha elutazunk Ciprusra, ahol mindenkit rabul ejt a pillanatonként változó táj. Hegyvidék, lankás tájak, völgyek, zöld síkságok és persze a gyönyörű tenger. Szuper kirándulási, sportolási és pihenési lehetőségek várják az idelátogatókat az évi 340 napsütéses napon. Jól hangzik, nem igaz?

TUI SUNEO Atlantica Sancta Napa ***+
2020.06.21.-06.28. (8 nap/7 éjszaka)
Indulás Debrecenből
All inclusive ellátás
Részvételi díj: 290.100 Ft/fő

Ciprus-hotel

Tenerife

Tenerife a Kanári-szigetcsoport legnagyobb és leginkább kedvelt tagja. A sziget szokatlanul változatos, lenyűgöző és kontrasztokban gazdag. Sziklaszirtek és mély szakadékok, sokszínű és romantikus öblök váltakoznak. A nyaralóparadicsom fölé magasodik a sziget szívében Tenerife és Spanyolország legmagasabb hegye, a Pico del Teide.
A legkedveltebb turistaövezet Playa de las Americas, ahol gyönyörű strandok, szállodasorok, éttermek, bárok, szórakozóhelyek és boltok találhatóak. Ezen a területen a szuper beach-ek mellett hódolhatunk a kulináris élvezeteknek és a vásárlásnak is. 

TUI SUNEO Tamaimo Tropical ***
2020.06.19.-06.26. (8 nap/7 éjszaka)
Indulás Budapestről
All inclusive ellátás
Részvételi díj: 292.200 Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza:

  • repülőjegyeket, repülőtéri illetékkel
  • fejenként 1 db 20 kg-s feladott poggyászt és 1 db kézipoggyászt
  • 7 éjszaka szállást
  • all inclusive ellátást
  • helyi transzfert

A részvételi díj nem tartalmazza:

  • önrészmentes útlemondási biztosítást és BBP biztosítást