BestOFF!

Harry Potter Varázstúra Londonban

London a világ turisták által legtöbbet látogatott városa, ez pedig nem véletlen! A város mindenkit magával ragad, aki egyszer ellátogat Anglia fővárosába, garantáltan vissza akar térni!

London rendkívül sokszínű, minden korosztály és a különböző érdeklődésű emberek is megtalálják a nekik való programot. Gyönyörű építészeti remekek várják a turistákat, például a London Eye, a Tower Bridge, a Big Ban és a Parlament, a Buckingham palota, a Westminsteri apátság és még rengeteg látnivaló!

Emellett szuper vásárlási lehetőségek vannak, illetve a szórakozni vágyók is megtalálják a számukra megfelelő helyeket, hiszen rengeteg bár található Londonban.

2019.03.08.-03.11 (4 nap/3 éjszaka)

Hilton London Metropole 4*

132.000 Ft/fő

 

2019.03.08.-03.11 (4 nap/3 éjszaka)

The Tower Hotel 4*

121.500 Ft/fő

 

2019.03.08.-03.11 (4 nap/3 éjszaka)

St. George’s Hotel Wembley 4*

115.600 Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza:

-repülőjegyeket budapesti indulással, reptéri illetékkel
-fejenként 1 db kézipoggyászt
-elsőbbségi beszállást
-3 éjszaka elhelyezést 2 fős standard szobában
-reggelis ellátást
-belépőjegyeket a Warner Brothers Harry Potter stúdióba

Az ár nem tartalmazza:
-teljeskörű, önrészmentes útlemondási és utasbiztosítást: 850 Ft/fő/nap

Felár ellenében:

-1 db feladott poggyász
-transzfer

Harry Potter-varázstúra

Téged is mindig érdekelt Harry Potter varázslatos világa? Most kiléphetsz egy napra a muglik közül és belecsöppenhetsz ebbe a különleges környezetbe! Látogass el a Warner Brothers stúdióba, ahol a Harry Pottert forgatták és járd be a film helyszíneit.

Ez az egyedülálló túra bemutatja a helyszíneket, a szereplőket és a kellékeket. Beléphetsz a nagy terembe, ahol az ínycsiklandó lakomákat tartják, megnézheted Dumbledore irodáját, ahol ezer kincsre lelhetsz. Végigsétálhatsz a híres Abszol úton, betérhetsz Olivander pálcaüzletébe, a Gringotts bankba. A felkészülés után beleshetsz Hagrid kunyhójába, a tanárok szobájába, tantermekbe, majd szétszézhetsz a Griffendél klubhelyiségében is.

A helyszínek mellett találkozhatsz jó néhány ikonikus dologgal, például a Nimbusz 2000-es seprűvel, a repülő autóval vagy Hagrid motorkerékpárjával. Ráadásul féltve őrzött titkokat is megtudhatsz a filmről!

Érdekel az ajánlat? Írj egy mailt, vagy hívj: +36 30 3437301

Related posts