Hallottál már Hainan-ról? Ha még nem, azért kell tovább olvasnod, ha már igen, akkor pedig azért, hogy már meg is látogathasd ezt a különleges, turista paradicsomot!

Hainan a Kínai Népköztársaság egyetlen trópusi szigete. A csodás sziget 2000 kilométernyi tengerparti szakasszal rendelkezik. Sokan a keleti Hawaii-ként emlegetik, ugyanis a sziget egy szélességi fokon található Kubával és Hawaii-al. A strandok tökéletesen megfelelnek a pihenni vágyó turistáknak: lassan mélyülő, homokos, – néhol hófehér homokos – óriás pálmafákkal szegélyezett partok várják az idelátogatókat. A szigetnek csodálatos vízi élővilága van, elképesztő korallzátonyokkal, így a búvárkodás szerelmesei sem fognak unatkozni.

Hainan

Miért válaszd Hainan-t?!

  • egész éves úticél (január-februárban is 23-24 fokos a vízhőmérséklet)
  • magas színvonalú szállodák
  • elérhető árak
  • magyar idegenvezető
  • természeti csodák
  • közvetlen járat
  • vízummentesség

Vigyázat, először meg fogsz lepődni:  valótlanul kék tenger és már-már photoshop-gyanús tökéletességgel fogod magad szemben találni, ha ide foglalsz egy utat!

Néhány kiemelt programlehetőség:

„Jurassic” Park
A park látogatása esti program. A főszerepben a rizsföldek állnak, amelyek fontos tényezői a helyi gazdaságnak. A környezeti adottságoknak köszönhetően létrehoztak egy animációs parkot, mely a világ első paleontológiai tudományos ismereteket népszerűsítő központja.

Majom-sziget
A Nanwan majom-sziget 2000 kis makinak ad otthont. Ha ez nem lenne elég különleges, a helyet csak egy drótkötélpályán közelíthetjük meg, ami felejthetetlen, természetközeli élményt nyújt.

Majom sziget

Banling hőforrások
Hainan szigete nem csupán azért vált vonzóvá a turisták számára, mert gyönyörű, hanem Délkelet-Ázsia egyik legtisztább régiójaként tartják számon, így egészségközpontként is „üzemel.” A félnapos programon különleges fürdőzésen vehetünk részt, mely segít a reumatikus problémákon, a légzőszervi megbetegedéseken, sőt a depresszión is, hiszen különleges relaxáló élményben lehet részünk.

Szivárvány part
A part egy gyönyörű hegy mögött bújik meg. Az odavezető úton lélegzetelállító kilátás nyílik az egyik leggyönyörűbbnek tartott öbölre. Fehér, puha homok, kristálytiszta víz, smaragzöld hegyek…Kell ennél több egy romantikus estéhez?!

Yanoda esőerdő
Ezt a programot azoknak ajánljuk, akik az érintetlen természetbe vágynak. Függőhidak, káprázatos vízesések, tavak és persze a hihetetlenül tiszta levegő…

Hainan 2020 legnagyobb durranása, hiszen eddig kevésbé ismert desztináció volt Magyarországon. Most az első indulási dátumokra akciósan tudsz helyet foglalni! Legyél Te az első, aki Hainan-ról mesél barátainak!

Sanya-öböl
Az egyik legnépszerűbb öböl mind közül, ez pedig központi elhelyezkedésének köszönhető. Nyüzsgő belváros, lassan mélyülő, homokos strandok jellemzik. Az itteni szállodák a repülőtéről rövid transzferúttal elérhetőek.

Pullman Oceanview Sanya Bay Resort & Spa *****
2020. március 1-8. (8 nap/6 éjszaka)
Részvételi díj kétágyas, óceánra néző grand szobában, reggelis ellátással: 275.800 Ft/főrészletek és megrendelés

Hainan szálloda

Dadonghai-öböl
Városias jellege miatt a fiatalok kedvenc üdülőhelye lett. Az öbölben népszerűek a vízisportok, illetve a partszakasz egyes részein korallszirt húzódik, így remek lehetőséget nyújt a búvárkodás szerelmeseinek.

JW Marriott 5*
2020. március 1-8. (8 nap/6 éjszaka)
Részvételi díj kétágyas óceánra néző deluxe szobában, reggelis ellátással: 331.200 Ft/főrészletek és megrendelés

Marriott Hotel Hainan

Yalong-öböl
Ez az öböl Hainan egyik legszebb üdülőövezete. 7 km hosszú fehérhomokos partszakasszal rendelkezik. Itt található a sziget egyik legfontosabb, védett, trópusi parkja.

Golden Palm 4*
2020. március 1-8. (8 nap/6 éjszaka)
Részvételi díj kétágyas, óceánra néző szobában, reggelis ellátással:
254.200 Ft/2 főrészletek és megrendelés

A részvételi díj tartalmazza:

  • repülőjegyet budapesti indulással
  • 6 éjszaka szállást a választott hotelben
  • reggelis ellátást
  • magyar nyelvű asszisztenciát

A részvételi díj nem tartalmazza:

  • repülőtéri illetéket és transzfert: 49.900 Ft/fő
  • önrészmentes útlemondási és teljeskörű BBP biztosítást