Honlapunkon az elmúlt időben egyre több újítás található, mely növeli a böngészés élményét és természetesen leegyszerűsíti utasainknak az utazások keresését és foglalását.

Néha vágyakozunk arra, hogy kiszakadjunk a hétköznapokból a családdal együtt vagy éppen a párunkkal, barátainkkal szeretnénk egy kis időt eltölteni, azonban erre nem mindig van lehetőségünk. Ilyen esetekben jöhet szóba egy pár napos kiruccanás hazánk határain belül. Nem is gondolnánk, hogy mennyi lehetőség vár ránk Magyarországon. Számtalan wellness hotel, panzió és vendégház kínál nagyszerű lehetőséget a kikapcsolódásra, nálunk pedig mindet megtalálod egy helyen!

Magyarország gyönyörű, ha erre még nem jöttél rá, itt az ideje, hogy felfedezd Te is! Bizony van élet a határon belül is, mint azt az előző bekezdésben is írtuk, számtalan lehetőséget kínál hazánk is. Ráadásul ehhez repülőre sem kell ülnöd, elég csak bepattannod a kocsiba vagy felülni egy vonatra és már indulhatsz is. Persze, a repülővel való közlekedésnek feelingje van, azonban az autós utaknak is megvan az előnye: ott állsz meg ahol csak szeretnél, ha egy gyönyörű kilátó felé vezet az út ott is tarthatsz egy kis pihenőt és lőhetsz egy-két fotót. Ráadásul a kocsiban lehet hallgatni a kedvenc zenénket és akár üvöltve énekelni, ami egy repülős úton nem igazán szerencsés…:)

A Travelgoo belföldi ajánlatokat tartalmazó oldalának használata rendkívül egyszerű. Gyakorlatilag mindenre állíthatsz be szűrőt: az árkategóriára, régiókra, városokra, sőt többek között azt is kiválaszthatod, hogy bababarát legyen a helyszín, romantikus, fürdővárosi vagy éppen téli sportokra alkalmas.

Ezáltal az úticélok keresése jóval egyszerűbb lett, hiszen nálunk megtalálasz mindent egy helyen, nem kell egyesével végignézd az összes kiválasztott szálloda honlapját!
Ha beállítottad a megfelelő keresési feltételeket, könnyedén válogathatsz a szabad dátumok között és már foglalhatod is a számodra legkedvezőbbet!

A honlapot itt tudod elérni: https://belfold.travelgoo.hu/