Hosszú, pálmákkal övezett strandszakaszok váltakoznak a part mentén, hatalmas sziklákkal és gyönyörű öblökkel. A napimádók számára kitűnő utazás a télből a nyárba. A környéken minden igényt kielégítő szállodák közül választhatunk. Számos szórakozási és vásárlási lehetőség is csábítja az idelátogató turistákat. Ez Dominika, pontosabban Punta Cana. 

Punta Cana strandja kétségkívül a Karib-tenger legszebb strandszakaszai közé tartozik. A kb. 50 km hosszú, finom, szinte vakítóan fehérhomokos part látványa lélegzetelállító. Az idilli természetben, a pálmafákkal és trópusi növényekkel övezett part minden korosztály igényeit kiszolgálja. Punta Cana ideális a szörfözés és vitorlázás szerelmeseinek is, mivel szinte mindig lágy szellő fúj. A legjobb időszak az itt tartózkodásra január-június, hiszen ekkor a legjobb az idő, illetve ebben a pár hónapban érnek az isteni, egzotikus gyümölcsök. A hosszú part megfelelő feltételeket biztosít az összes vízi sportnak és az esti romantikus sétáknak egyaránt.

A vásárolni és szórakozni vágyók is megtalálják a számításaikat, ugyanis Punta Canan rengeteg lehetőség van a shoppingolásra és az éjszakai élet is igencsak pezsgő. A sportok, a szórakozás és a vásárlás mellett, mindenképp ajánlanánk még az oly népszerű bálnalest, melyen különleges élményben lehet része a turistáknak!

2019.01.21.-01.31. (11 nap/9 éjszaka)

Sunscape Bavaro Beach Impressive Resort & Spa 4*

1460 EUR/fő

Dreams Punta Cana Resort & Spa 4*

1550 EUR/fő

 

Grand Palladium Bavaro Suites Resort &  Spa 5*

1675 EUR/fő

 

 

 

A részvételi díj tartalmazza:

-retúr repülőjegyeket bécsi indulással, reptéri illettékkel
-fejenként 1 db feladott poggyászt
-fejenként 1 db kézipoggyászt
-helyi transzfert a reptér-hotel-reptér között
-all inclusive ellátást
-9 éjszaka szállást standard/junior suite, 2 ágyas szobában

 

A részvételi díj nem tartalmazza:
-Colonnade Multi Risk Optimal útlemondási biztosítást és teljeskörű utasbiztosítást, mely 1275 ft/fő/nap

Érdekel az ajánlat? Írj egy mailt, vagy hívj: +36 30 3437301