Bibione sokak kedvenc üdülőhelye, hiszen 8 órán belül elérhető autóval, lassan mélyülő homokos tengerparttal rendelkezik és a gyerekeknek számos játszótér van kialakítva, így tökéletes helyszín családok számára. A sétálóutcák remek tengerparti hangulattal várnak, ahol egymást érik az isteni fagylaltot kínáló fagyizók. Az utcán minden sarkon csábító pizza illat csalogatja az egész napos szórakozás után étkezni vágyókat.

Mikor először Bibionéban jártam, nagyjából 2-3 éves lehettem. Habár nem tudom, hogy azért vannak emlékeim, mert valóban emlékszem vagy csupán a rengeteg fénykép miatt tudok „visszatekinteni” erre az időszakra de egy biztos: nagyon élveztem és ha megszületik az első gyermekem, már most tudom, hogy ide fogom először elvinni. Mint említettem gyermekes családoknak a lehető legjobb választás, hiszen a csemete egész nap pancsolhat a kis vízben, homokvárat építhet, míg a szülők a parton lazítanak egy hűs aperol spritz társaságában.

Bibione az a hely, ahová mai napig bármikor szívesen megyek. Mostmár ugyan nem a homokozás az elsődleges célom, hanem inkább a pihenés de így felnőtt fejjel sem tudom megállni, hogy ne heveredjek le a homokba, ahol már a kissé hullámzó víz cirógatja a lábfejem. Ezt a tengerparti szakaszt fiataloknak, társaságoknak is ajánlom, hiszen óriási buli kibérelni egy apartmant, ahol grillpartit tarthatnak, társasozhatnak majd zárhatják az estét egy helyi klubban, mert ez is van!

Legutóbbi látogatásomkor az egyik 4*-os hotelben szálltunk meg, ahonnan elképesztő kilátás nyílt a végtelen tengerre. Lélegzetelállító érzés volt egy pohár pezsgővel a kezemben nézni a naplementét egy jacuzziban. Ebből már kitalálhattátok, hogy Bibionéban romantikából sincs hiány… Akadnak zegzugos éttermek, borbárok, illetve esténként különös élményt nyújtanak a tengerparti séták.

Mindemellett ha nálunk foglalod le bibionei nyaralásod még egy extra különleges meglepetéssel tudunk szolgálni: ez pedig a spagetti parti, melyen vacsorával, italokkal és különféle mulatságokkal várnak!

Érdekel az ajánlat? Írj egy mailt, vagy hívj: +36 30 3437301