Kuba, azon belül is a legismertebb üdülőövezet Varadero pompás nyaralóhely konszolidált körülményekkel, fantasztikus tengerrel, sokkal rendezettebb és tisztább a szokványos kubai városokhoz képest. A nyaralók kényelmét szolgálja, hogy óriási kirándulási választékot kínálnak, és a programok profin kivitelezettek, így bátran válogathatsz a helyiek által kínált lehetőségek közül.

Fedezd fel Kubát, a kubai utak szakértőjével! 12 napos utazásra invitálunk benneteket és már a program is adott, így neked tényleg nincs más dolgod, mint foglalni és élvezni a nyaralást! Az időpont ráadásul őszi, így biztosan jól esne a hűvös őszből a forró nyárba csöppenni ismét!

2019.10.14.-10.25. (12 nap/10 éjszaka)

1. nap
Indulás Budapestről a reggeli órákban a Swiss járatával zürichi átszállással. Érkezés az esti órákban Havannába. Transzfer az 5*-os Hotel Nacional szállodába. A leghíresebb és legismertebb kubai szálloda, Havanna jelképe. Az óvárostól 15 percnyire, egy gyönyörű kertben, a tengerparti út, a Malecon mentén fekszik. Jellegzetesen kubai stílusú és hangulatú, első osztályú szálloda

2. nap
Ajándék fél napos panoráma városnézés angol idegenvezetéssel
Havanna régi- és modern városrészét bejáró városnézés idegenvezetővel. (Indulás 09:00-kor)
A főbb nevezetességek: Forradalom tér, Villanegyed, Malecon, és a világörökség részévé nyilvánított Havanna óvárosi részének „Habana Vieja” – megtekintése: Katedrális tér, Capitolio, Plaza de Armas, Plaza San Francisco de Assisi, Plaza Vieja, Metropolitan Park, ebéd egy helyi étteremben.

3. nap
Egész napos kirándulás a Vinales völgybe
Egész napos kirándulás az ország Nyugati részébe, Pinar del Rio tartományba, a Havannától 170 km-re lévő festői szépségű Vinales völgybe, amelyet az UNESCO 1999-ben a világörökség részévé nyilvánított. Megálló a vinales-i kilátónál, ahonnan megtekinthetőek az egyedülálló „Mogote-k” vagy „Boglyahegyek”. Látogatás egy dohányültetvényre, ismerkedés a dohánytermesztés folyamatával is. Majd csónakázás az Indiánbarlangban, Kuba legrégebbi barlangrendszerében. Ebéd egy helyi, tipikus kubai étteremben

4. nap
Transzfer Varaderora. A szobák elfoglalása az 5*-os Royalton Hicacos szállodában. Kubai idegenvezetőnk szerint is az egyik – ha nem a – legjobb szálloda Varaderon, főként, mivel az eredeti tulajdonos amúgy is mindig a legjobb partszakaszokat szemeli ki egy –egy hotelhez. A szálloda csak felnőtteket fogad! Varaderon, saját fehér homokos partszakaszán található, a település központjától kb 12 km-re. A szálloda legnagyobb vonzereje csodálatos trópusi kertje, amelyben kis mesterséges patakok folydogálnak ill. szabadformájú, mesterséges vízeséssel, jacuzzikkal is rendelkező szép 3 medencéje.

5.-10. nap
Szabadprogram, fakultatív program lehetőségekkel.

11. nap
Transzfer a Havannai repülőtérre. Hazautazás.

12. nap
Érkezés Budapestre.

Részvételi díj: 660.000 Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza:

  • 3+7 éjszaka szállást kétágyas elhelyezéssel
  • Havannában reggelis, Varaderon all inclusive ellátást
  • Transzfereket
  • Vízumot
  • Ajándék havannai városnézést
  • Egész napos kirándulást a Vinales völgyben

A részvételi díj nem tartalmazza:

  • Utazásképtelenségre szóló biztosítás és BBP (ára a választott szolgáltatásoktól függ)
  • Fakultatív programok