Kuba, azon belül is a legismertebb üdülőövezet Varadero pompás nyaralóhely konszolidált körülményekkel, fantasztikus tengerrel, sokkal rendezettebb és tisztább a szokványos kubai városokhoz képest. A nyaralók kényelmét szolgálja, hogy óriási kirándulási választékot kínálnak, és a programok profin kivitelezettek, így bátran válogathatsz a helyiek által kínált lehetőségek közül.

A kubai tengerpart minőségében és szépségében nem fogsz csalódni. Varaderoban télen 25-26 fok körüli, príma hőmérséklet van, a tenger szintén 25-26 fokos, vakítóan fehér, finom-poros a homok, játékosak, szelídek a hullámok. A víz türkiz-, avagy kobaltkékje, átlátszósága, kristálytisztasága olyan, mint amit az odautazó előre megálmodott. A víz kellemes fokozatossággal mélyül, a tengerfenék is finom homokos. Sokak szerint a varaderoi tengerpart a lényeges szempontok összességét véve jobb, mint a Cancún-i, vagy a dominikai. Sőt a világ egyik legszebb tengerpartjának tartják. Mivel Varaderoban a part nyugatra néz, és a nap visszatükrözi a fényeket, így a naplementék lélegzetelállítóan, már-már giccsesen szépek.

Ha már Kubában jár az ember érdemes ellátogatni Havanna városába is. A Karib szigetvilágban nincs rajta kívül egyetlen olyan nagyváros sem, amelyik olyan gazdag és látványos lenne történelmi emlékekben, néznivalókban. Részleteiben is érdekes, de a lényeg az, hogy összességében a légköre különleges, kimondottan egyedi. Egy nap alatt is le lehet tudni a városlátogatást de nem érdemes! Az igazi Havannát, a kultúrát csak az ismerheti meg, aki legalább 2-3 napot eltölt itt.

 

2019.01.18-01.28. (11 nap/9 éjszaka)

Gran Caribe Villa Tortuga 3*

368.200 Ft/fő

Iberostar Laguna Azul 5*

475.000 Ft/fő

Paradisus Varadero Resort & Spa 5*

567.680 Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza:

-repülőjegyeket bécsi indulással, repülőtéri illetékkel
-fejenként 1 db feladott poggyászt
-fejenként 1 db kézipoggyászt
-9 éjszaka elhelyezést standard szobában, a Paradisus Varadero Resort & Spa esetében junoir lakosztályban
-all inclusive ellátást

A részvételi díj nem tartalmazza:

–utasbiztosítást
-turistakártyát

Érdekel az ajánlat? Írj egy mailt, vagy hívj: +36 30 3437301