A síelés gyermekkorom óta vonzott, hiszen a mesékben mindig azt láttam, hogy ez egy szuper családi program, lehet szánkózni, gőzölög a forró csoki a hüttékben és amúgy is, nagyon tuti elmesélni a barátoknak, hogy síelős kiruccanásra készülsz.

A síelés szuper dolog, így bátran ajánlom azoknak is, akik még nem próbálták ezt a fajta üdülést. Télen leginkább két fajta utazó van, az egyik az egzotikus úticélokat választja, a másik a síelést. A síelésben az a jó, hogy különösen aktív maradhatsz, amellett, hogy pihensz is.

Ha a síparadicsomokra (már a neve is kecsegtetően hangzik,nem?!:)) gondolok mindig az jut eszembe, hogy felébredek, megiszom a finom feketét, hozzá megeszem a ropogós croissant és indulhat a sport a frissen hullott hóban! A hegycsúcsokról gyönyörű látvány tárul elénk minden esetben, így ha kicsit el is fáradunk az egész napos csúszkálás közben, a szemkápráztató táj kárpótol mindenért! A nap legjobb része, mikor megérkezel a hüttébe egy fárasztó nap után és elkortyolgatod a forralt bort vagy az istenien krémes forró csokoládét. Ezekben a melegedőkben mindig szuper a hangulat!

A késő délutáni órákra érdemes hagyni a szállodák wellness részlegét, ahol nyugodtan pihentethetjük átfagyott testrészeinket a kellemes vízben. A nap végén garantált, hogy senkit nem kell altatni!

Ajánlataink a síelni vágyóknak: 

2019.01.22.-01.26. (5 nap/4 éjszaka)

Hotel Gasthof Andreas 3*

Szállásdíj, félpanziós ellátással: 124.800Ft/2 fő

2019.03.16.-03.21. (6 nap/5 éjszaka)

Das Feriendorf Ponyhof 4*

Szállásdíj, félpanziós ellátással: 169.600 Ft/2 fő

 

2019.03.16.-03.21. (6 nap/5 éjszaka)

Cesta Grand Aktivhotel 5*

Szállásdíj, félpanziós ellátással: 363.900 Ft/2 fő