A holnapi nappal beköszönt a nyár, reméljük végre az időjárás tekintetében is! A nyári hónapokkal együtt megkezdődned a szabadságok, sokan elutaznak. Akad, aki több hétre kivonja magát a munkából, azonban van olyan is, akinek nincs lehetősége erre vagy éppen lenne, de inkább több, rövid kiruccanást tervez. Ha te az utolsó kategóriába tartozol, akkor ez a bejegyzés Neked szól!

Van, hogy csak egy gyors, pár napos kiruccanásra vágyunk és szerencsére ezek már nem igényelnek óriási tervezést, hiszen a kedvező áraknak és menetrendeknek köszönhetően könnyen elérhetjük bármelyik európai várost.

Most bemutatjuk Nektek a mi kedvenceinket, ahova akármikor érdemes elmenni két, három vagy akár négy napra egy kis kikapcsolódásért.

Lisszabon – Portugália: Európa legnyugatibb fővárosában, Lisszabonban, már most élvezhetjük a kellemes időt. Ez az a város, ahol az üzlet-, bár-, kávézó- és étterem tulajdonosok még mindig tudják, hogy mi is az az igazi vendéglátás. Lisszabon nyüzsgő éjszakai élete messzeföldön híres; egy biztos itt, unatkozni nem fogsz se éjjel, se nappal.

2019.07.21.-24. (4 nap/3 éjszaka) Budapestről
H10 Duque de Loule ****
Részvételi díj: 294.500 Ft/2 fő

Milánó – Olaszország: Az olasz nagyvárosban érdemes elfogyasztani egy igazi olasz kávét, egy hagyományos pizzát, egy hatalmas fagylaltot, este pedig egy hűsítő aperol spritzet, hiszen fontos, hogy átérezzük a hely feelingjét. A belváros nagyjából 2-3 nap alatt bejárható, ha pedig vásárolni szeretnél sem kell messzire menned, hiszen lépten-nyomon a legnagyobb divatházak boltjaiba botlik az ember a divat fővárosában.

2019.07.19.-07.21. (3 nap/2 éjszaka)
The Rosa Grand Milano ****
Részvételi díj: 202.300 Ft/2 fő

Barcelona – Spanyolország: Barcelonában megtalálható a modernitás, ugyanakkor a hagyományok tisztelete is. Hegyek, lélegzetelállító kilátási pontok, elsőrangú kirándulási lehetőségek Barcelonában és környékén. Remek hangulat, és gasztronómia, vidám, mosolygós, élettel teli emberek várnak!

2019.07.08.-07.11. (4 nap/3 éjszaka)
Hotel 4 Barcelona ****
Részvételi díj: 249.300 Ft/2 fő

A részvételi díj tartalmazza:

  • repülőjegyeket, repülőtéri illetékkel, budapesti
  • fejenként 2 db kézipoggyászt
  • szállást a választott hotelben
  • reggelis ellátást

A részvételi díj nem tartalmazza:

  • utasbiztosítást

Érdekel az ajánlat? Írj egy mailt, vagy hívj: +36 30 3437301