Phuket Thaiföld legnagyobb és legnépszerűbb szigete. A szigeten pompás, díszített épületeket találhatunk, illetve bőven hódolhatunk a kulináris élvezeteknek is.

Phuketet változatos tájak és formák jellemzik, északon eldugott, eredeti falvakkal borított hegyvidék, attól délre rizsföldektől zöldellő, központi síkság, majd a Phang Nga-öböl egyedülálló sziklaalakzatai. A legismertebb strandok számos szabadidős tevékenységet kínálnak, így a pihenős, strandolós napok sem jelentik azt, hogy egész nap csak feküdni kéne a homokban, hiszen a vízisportok szerelmesei megtalálják a számításaikat. Az idelátogatók sosem fognak csalódni a mindig mosolygós, barátságos helyiekben. A thai konyha fantasztikus, egzotikus fűszerekkel, illatos ételekkel csábítják a gasztronómia kedvelőit. Thaiföld az a hely, ahol igazán nem érdemes félpanziós vagy all inclusive ellátást választani, hiszen a helyi éttermek rendkívül izgalmasak és árban is nagyon kedvezőek.

Thaiföld az a hely, ahol nagyon be lehet vásárolni! A piacokon rengeteg árus kínálja jó minőségű termékeit de természetesen Bangkok tele van elegáns bevásárolóközpontokkal, luxusszállodákkal és felhőkarcolókkal is.

2019.02.04.-02.13. (10 nap/8 éjszaka)

By the Sea 3*

1000 EUR/fő

 

Cape Panwa 5*

1210 EUR/fő

 

Centara Grand Beach Resort Phuket 5*

1590 EUR/fő

A részvételi díj tartalmazza:
  • repülőjegyet, bécsi indulással, repülőtéri illetékekkel
  • 1 db feladott poggyászt
  • 1 db kézipoggyászt
  • reggelis ellátást
  • 8 éjszaka elhelyezést superior szobában
  • transzfert a reptér-hotel-reptér között
Az ár nem tartalmazza:
  • Colonnade Multirisk Optimal teljeskörű utasbiztosítást önrészmentes útlemondási biztosítással, amely 1275 ft/fő/nap

Érdekel az ajánlat? Írj egy mailt, vagy hívj: +36 30 3437301